Hotels in Suriname

Eco Resort Inn ***

Verblijft u bij het Eco Resort dan mag u gratis gebruik maken van de faciliteiten van het Torarica Hotel (5 minuten lopen). Het Eco Resort heeft een lobby, terras en businesscentrum. De standaard en rivierzichtkamers zijn voorzien van airco, douche en toilet, koelkast, TV, radio en telefoon.

Meer informatie
Guesthouse Amice **

Guesthouse Amice ligt op 10 minuten per auto en 25 minuten te voet van het centrum van Paramaribo. Een prettig overnachtingsadres indien u er de voorkeur aangeeft uw verblijf in Suriname een vleugje ''couleur locale'' mee te geven

Meer informatie
Krasnapolsky hotel ****

Krasnapolsky Hotel ligt in hartje Paramaribo nabij de kleurrijke markt en de winkelstraten. De 84 kamers zijn voorzien van airco, TV, telefoon, bad en toilet, kluis, balkon met zicht op stad of zwembad. Het hotel beschikt over diverse restaurants, zwembad, terras en een business center.

Meer informatie
Residence Inn ***

Het hotel ligt nabij de Suriname rivier in een rustiek residentiële omgeving. Het centrum is op 2 km afstand. Residence Inn beschikt over een tennisbaan, zwembad, poolbar, wasserette service, restaurant, conferentiezaal en een prachtige exotische tuin om in te relaxen. De 37 kamers zijn voorzien van douche, toilet, airco minibar en TV.  

Meer informatie
Royal Torarica Hotel ****

Luxe hotel gelegen aan de rand van Paramaribo aan de Suriname rivier. Op loopafstand vindt u de Palmentuin. Fort Zeelandia en diverse terrasjes en restaurants. Dit internationaal georienteerde hotel biedt luxe verblijfsmogelijkheid voor de verwende toerist en voor zakenreizigers die hoge eisen stellen aan de accommodatie.

Meer informatie
Torarica Hotel & Casino ****

Gelegen aan de rand van Paramaribo, bij de Suriname rivier. Op loopafstand vindt u de Palmentuin, Fort Zeelandia, diverse terrasjes en restaurants. Het hotel heeft een zwembad met zonneterras, fitnessruimte, tennisbanen, restaurant, coffeeshop en bar.
De kamers zijn voorzien van douche en toilet, airco, telefoon, TV, kluisje en koelkast.

Meer informatie